ÇORUM / İSKİLİP - Paşaçayırı Fatih Ortaokulu

GÜRSEL SEMERCİ - OKUL MÜDÜRÜ

1969 Oğuzlar´da(Karaören) doğdu.İlkokulu Oğuzlar İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi Hasanoğlan Atatürk Öğretmen Lisesinde okudu.Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi, Teknoloji Eğitimi, İş ve Teknik Eğitimi öğretmenliğini bitirdi. 1993 yılında Şaphane Köyü Çiğdemlik mahallesinde öğretmenliğe başladı. Şaphane Köyü Cevizli mahallesi, Paşaçayırı Fatih İlköğretim okulu, Oğuzlar Canbaba İlköğretim okullarında öğretmenlik yaptı. Canbaba ilköğretim okulunda müdür yardımcılığı ve okul müdürlüğü görevini yaptı. Sırasıyla Oğuzlar Ortaokulu, Dikenli Yavuz Selim Ortaokulu, Oğuzlar Ortaokulu, Çorum Merkez Karşıyaka Ortaokulu, Dikenli Yavuz Selim Ortaokulu, Ağaççamı Ortaokulu, Oğuzlar Ortaokulunda müdür olarak görev yaptı. 21/06/2022 tarihinde okulumuzda müdür olarak göreve başladı. Evli ve 1 çocuğu vardır.